Rutin For Blood Vessels

Rutin er et komplisert sukker som finnes i overflod i bokhvete, og også i mindre mengder i asparges, rabarber, og peeling og riper av sitrusfrukter. Navnet rutin kommer fra Ruta graveolens, det vitenskapelige navnet på den urte felles rue, som også inneholder rutin. Før 1950 ble rutin kalt "vitamin P", selv om det egentlig ikke er et vitamin.

 

Rutin kan kombinere med tungmetaller, binde dem og hindre dem i å forårsake toksiske effekter. I menneskekroppen kan rutinen fjerne overflødig jern og kobber. Det kan imidlertid også hindre kalsium, jern og mangesium fra å bli absorbert fra mat, slik at rutin ikke skal tas med mineraltilskudd eller måltider.

Helsemessige fordeler med Rutin

Det er en rekke fordelaktige effekter av rutin i menneskekroppen. Her er bare noen få:

Rutin motvirker blodplateaktiviseringsfaktor (PAF), som forårsaker blodproppdannelse og som utløser inflammatoriske reaksjoner av allergier.

Rutin motvirker aldoseduktase, et enzym som forvandler glukosesukker til en sukkeralkohol kalt sorbitol. Sorbitol kan tykkere linsene i øynene og nakkebeleggene, forårsaker skade på syn og følelse.


rutin


Rutin kan redusere hastigheten der oksidert LDL-kolesterol tiltrekker de hvite blodcellene som forvandler det til plakk som hardner arterier.

Rutin er et mildt anti-inflammatorisk middel og en sterk antioksidant. Og viktigst.

Rutin styrker foringen av blodkar gjennom hele kroppen, reduserer blødning og hindrer kollaps.

Rutin for blodskip

De største fordelene med rutin er å behandle stygge åreknuter i beina og behandle hovne åreknuter rundt anus kjent som hemorroider.

Et derivat av rutin kjent som hydroksyetylrutosid (eller mer presist et trihydroxyetylrutosid) behandler en tilstand som kalles kronisk venøs insuffisiens, hvor ventilene i venene i beina ikke kan pumpe nok oksygenfattig blod tilbake til hjertet.

Kronisk venøs insuffisiens kan forårsake daglige kløe på beina, flekker av mørkbrun pigmentering og varicoseeksem, med høy infeksjonsrisiko.

Rutin og rutin derivater behandler også hemorroider og åreknuter under graviditet, flebitt forårsaket av p-piller, og edderkopper i ansikt, lår eller ankler.