Shaanxi NHK Technology Co., Ltd. ble grunnlagt i april 2014, og er datterselskapet til Shaanxi Huike Botanical Development Co., Ltd., som selv ble etablert i oktober 1998.


Vi er et eksportorientert, privat virksomhets teknologiselskap med import- og eksportrettigheter. Vårt firma reagerer på markedstrender, legger vekt på kundeservice og tilfredshet og er avhengig av det siste innen avansert teknologi. Vi er en leverandør av høy kvalitet av botaniske funksjonelle monomerer med høy renhet og standardiserte ekstrakter, med over 18 års bærekraftig utvikling. Som sådan har vi etablert et godt merke og rykte innen det botaniske utvinningsproduksjonsfeltet.


Vi er opptatt av forskning, utvikling, produksjon og salg av planteaktive ingredienser, dyreernæringsprodukter og mikrobiell fermenteringsprodukter. Vi streber etter å bli ledende innen industriell og teknisk evolusjon, temposetter og formulator av tilsvarende standarder, og en pålitelig leverandør av høykvalitetsprodukter og tjenester.


Bedriftskultur

Vi overholder målene om utmerket kvalitet, fornuftig pris, rask leveringskapasitet og eksepsjonell service for at selskapet skal bli din ideelle partner i gjensidig fordelaktig forretningstransaksjon. Vi streber etter å omdanne naturressurser gjennom biokjemi, avansert vitenskap og teknologi, til gjennomgående høykvalitets naturlige produkter og relaterte forbindelser for å imøtekomme kundenes behov.


Verdi Outlook

Innenfor selskapet vårt, innser vi viktigheten av "vinn-vinn" -formen å gjøre forretninger mellom oss selv og våre kunder. Basert på dette perspektivet, sparer vi ingen anstrengelser for å oppnå gjennombrudd innen teknologi og produksjon. Vi er fast opptatt av å gi våre kunder høykvalitetsprodukter og rimelige produkter, og med en jevn og pålitelig forsyningskilde.